Najbolji.hr početna
npr. djelatnost, ime proizvoda ili usluge

Mogućnosti za posjetitelje portala Najbolji.hr

Portal Najbolji.hr posjetiteljima i kupcima:
  • olakšava odabir i usporedbu tvrtki, proizvoda ili usluga
    Tvrtke, proizvodi i usluge svrstane su po djelatnostima te na jednom ekranu imate pregled najpopularnijih tvrtki u pojedinoj djelatnosti. Popularnost tvrtke mjerimo rankingom koji njene web stranice imaju na Google-u za ključne riječi vezane uz djelatnost tvrtke. Od uvrštenih tvrtki tražimo da imaju točne kontakt podatke na svojim web stranicama te da u razumnom roku odgovaraju na e-mail upite klijenata. Napredna tražilica koja se nalazi na vrhu stranica pronaći će tvrtku, proizvod ili uslugu po bilo kojoj ključnoj riječi vezanoj uz djelatnost tvrtke.
  • omogućava jednostavno kontaktiranje tvrtki i primanje ponuda
    Ukoliko više tvrtki nudi proizvod ili uslugu koju trebate, možete ih označiti te im svima odjednom uputiti upit, zatražiti ponudu i slično. Na taj način štedite vrijeme jer ne morate tražiti kontakt informacije posebno za svaku tvrtku.
  • omogućava razmjenu iskustava i komentiranje tvrtki
    Zadovoljstvo ili nezadovoljstvo kupljenim proizvodom ili korištenom uslugom možete izraziti putem komentara koji će moći čitati i ostali posjetitelji.

Nije nam namjera rangirati tvrtke, proizvode ili usluge niti sugerirati posjetiteljima koje tvrtke da odaberu. Želja nam je da svaki korisnik na temelju dostupnih informacija odabere proizvod ili uslugu koja odgovara njegovim zahtjevima i potrebama.

Copyright © 2010-2022 MACLURA d.o.o.   |   Najbolji.hr početna   |   Uvjeti korištenja   |