Najbolji.hr početna
npr. djelatnost, ime proizvoda ili usluge

Opći uvjeti korištenja

Web site www.najbolji.hr (u daljnjem tekstu: Najbolji.hr) u vlasništvu je tvrtke MACLURA d.o.o. Za vrijeme korištenja Najbolji.hr, primjenjuju se ovdje navedena pravila i opći uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni u Republici Hrvatskoj.

Najbolji.hr omogućuje korisnicima usporedbu tvrtki, proizvoda i usluga po djelatnostima. Najbolji.hr ne rangira tvrtke, proizvode ili usluge niti sugerira posjetiteljima koje tvrtke da odaberu. Poredak tvrtki (oglasa) unutar djelatnosti je po datumu uvrštenja na popis, te ne odražava eventualnu kvalitetu ponude.

Korištenjem Najbolji.hr korisnik potvrđuje da je upoznat s uvjetima korištenja Najbolji.hr i da ih u cijelosti prihvaća.

PRIVATNOST

MACLURA d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika portala Najbolji.hr. MACLURA d.o.o. će prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja portala Najbolji.hr u skladu s važećim propisima. Podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, poštanska adresa ili telefonski broj prikupljaju se samo ako iste korisnik dobrovoljno unese pri registraciji na portal Najbolji.hr. Navedeni podaci će se koristiti primjerice u svrhu informiranja korisnika o uslugama i sadržajima portala, boljeg uvida i razumijevanja potreba korisnika portala kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja sadržaja i usluga portala. Svi korisnički podaci uneseni tijekom registracije te ostali podaci uneseni od strane korisnika nisu dostupni trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Email adresa koju posjetitelj upiše pri registraciji neće se proslijeđivati trećim osobama.

MACLURA d.o.o. prikuplja podatke o „Internet Protocol (IP)“ adresi korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova ili unaprjeđivanja tehničkih aspekata web portala.

KOLAČIĆI

Najbolji.hr koristi kolačiće za pamćenje korisničkih podataka i postavki s ciljem postizanja boljeg korisničkog iskustva. Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjećenosti (Google Analytics) te oglašivačkih mreža poput Google AdSensea.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na web stranicama portala Najbolji.hr.

VAŠA PRAVA

Imate prvo na pristup, ispravljanje, brisanje, ograničavanje i prijenos podataka te prigovor na obradu.

INFORMACIJSKA SIGURNOST

Kada MACLURA d.o.o. prikuplja informacije o Vama, brinemo se o zaštiti vaših osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju. To se provodi kroz odgovarajuće profesionalne tehničke mjere.

Copyright © 2010-2022 MACLURA d.o.o.   |   Najbolji.hr početna   |   Uvjeti korištenja   |