Najbolji.hr početna
npr. djelatnost, ime proizvoda ili usluge

Opći uvjeti korištenja

Web site www.najbolji.hr (u daljnjem tekstu: Najbolji.hr) u vlasništvu je tvrtke MACLURA d.o.o. Za vrijeme korištenja Najbolji.hr, primjenjuju se ovdje navedena pravila i opći uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni u Republici Hrvatskoj.

Najbolji.hr omogućuje korisnicima usporedbu tvrtki, proizvoda i usluga po djelatnostima. Najbolji.hr ne rangira tvrtke, proizvode ili usluge niti sugerira posjetiteljima koje tvrtke da odaberu. Poredak tvrtki (oglasa) unutar djelatnosti je po datumu uvrštenja na popis, te ne odražava eventualnu kvalitetu ponude.

MACLURA zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ove opće uvjete korištenja te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene općih uvjeta korištenja stupaju na snagu objavljivanjem na ovim stranicama.

MACLURA se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Najbolji.hr. MACLURA može prikupljati osobne podatke korisnika Najbolji.hr, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi. MACLURA će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Najbolji.hr. MACLURA i Najbolji.hr se obvezuju da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika osim u slučaju kada je to nužno kako bi Najbolji.hr ispunio zakonske obveze ili obveze koje pred nju stave ovlaštena tijela.

Korištenjem Najbolji.hr korisnik potvrđuje da je upoznat s uvjetima korištenja Najbolji.hr i da ih u cijelosti prihvaća.

Copyright © 2010-2018 MACLURA d.o.o.   |   Najbolji.hr početna   |   Uvjeti korištenja   |