Najbolji.hr početna
npr. djelatnost, ime proizvoda ili usluge

Istaknuto uvrštenje na Najbolji.hr za tvrtke

Portal Najbolji.hr popisuje najpopularnije tvrtke po djelatnostima prema Google rankingu. Popis se automatski ažurira nekoliko puta godišnje, a uvjeti se nalaze ovdje. Ukoliko vaša tvrtka nije uvrštena (na primjer tvrtka koja je nedavno aktivirala svoje web stranice ili nije pri vrhu rezultata na tražilicama), mi vam nudimo uslugu istaknutog uvrštenja koja vam linkovima sa našeg site-a i savjetima (opcionalno) pomaže povećati vašu popularnost i Google ranking na webu.

Neke od prednosti istaknutog uvrštenja na Najbolji.hr su:

 • dostupnost većem broju potencijalnih kupaca Zbog web adrese koja u sebi ima ključnu riječ djelatnosti, te zbog ostalih ključnih riječi na toj stranici, Vaša tvrtka pojavljivati će se češće u rezultatima pretraživanja korisnika, što će automatski rezultirati i u većoj posjećenosti vaših web stranica.
 • poboljšan ranking na tražilicama Jedan od najvažnijih kriterija koji određuje poziciju vaših stranica na Googleu i ostalim tražilicama je broj relevantnih linkova koji vode na vaše stranice. Link na vaš site pri vrhu stranice www.najbolji.hr/djelatnost povećati će vam relevatnost (ranking) te ćete imati bolju poziciju na tražilicama nego do sada.
 • ciljanje kupaca Možda imate proizvod/uslugu koju drugi nemaju; povoljnije cijene; dužu tradiciju; dobar slogan ili nešto treće - Najbolji.hr omogućava Vam da objavite Vaše prednosti u odnosu na konkurenciju i time privučete ciljane kupce.

Cijena istaknutog uvrštenja na Najbolji.hr je samo 375 kn godišnje i ona uključuje:

 • smještaj Vašeg oglasa među prva 3 u izabranoj djelatnosti
  Poredak oglasa je prema datumu uvrštenja tvrtke (najraniji datum je na vrhu).
 • istaknut izgled oglasa
  Vaš istaknuti oglas za razliku od ostalih oglasa uključuje sliku 170x70px, 3 promotivne linije teksta, ključne riječi, broj telefona uz oglas, facebook link, te link na još detalja.
 • mogućnost samostalnog mijenjanja Vašeg oglasa
  Po primitku uplate dobiti ćete šifru pomoću koje možete samostalno mijenjati sve dijelove Vašeg oglasa.

Ukoliko želite, mi vam možemo pružiti i uslugu analize Vaših web stranica te dati savjete za optimizaciju istih radi poboljšanja pozicije na tražilicama. Ta usluga košta dodatno 225 kn godišnje, a u sklopu nje dobivate i izvještaje o napredovanju vašeg rankinga tijekom godine.

Nismo u sustavu PDV-a.


Zatraži ponudu za istaknuto uvrštenje

Copyright © 2010-2024 MACLURA d.o.o.   |   Najbolji.hr početna   |   Uvjeti korištenja   |